Talvisäilytys?

Moni on tuskallisesti miettinyt rakkaalle kesä-autolle hyvää talvisäilytyspaikkaa

Viksaamon tarjous on vain SccH:n jäsenille.

  Auton tiedot

  [cf7ic]

  Esitkö talvisäilytyspaikkaa rakkaalle urheiluautollesi? Viksaamosta löytyy!

  Viksaamo sijaitsee tasan 100 km päässä Helsingistä Tammelan Portaassa. Viksaamon omistaa Juha Myllylä, joka on 14-vuotiaasta asti kiillottanut, fiksannut ja puunannut autoja, kunnes sitten pitkän kaupallisen ja menestyksekkään uransa Gigantin myymäläpäällikkönä päätti ryhtyä yksityisyrittäjäksi ja perustaa Viksaamon, täyden palvelun autojen puhdistusliikkeen, siellä hoituu kaikki auton sisäpesusta vaativimpiinkin vahauksiin ja jälki on taattua. Viksaamon palveluihin on luottanut Forssan K-auto, jonka kaikki autot uudet ja käytetyt Juha viksaa, jotta asiakkaat pääsevät autoliikkeestä ostamassa puhtaassa ja kiilloitetussa autossaan kotiin.

  Viksaamolla on Portaassa suhteellisen iso tila, jossa voidaan säilyttää autoja yli talven. Siellä minäkin olen säilyttänyt edellisen BMW Z3 ja nykyisen BMW Z4 autoni jo viimeiset kolme vuotta. Mikä hienointa palveluun kuuluu säilytyksen loputtua aina ulko-ja sisäpesu ja kun haet autosi, voit heti lähteä sillä ylpeänä ajamaan kohti uutta kesää.

  Viksaamolla on tilaa vielä noin 10 autolle, joten jos olet etsinyt hyvää edullista talvisäilytyspaikkaa niin varaa oma paikkasi nyt Viksaamosta. Hinta on edullinen 350 €/talvi hintaan sisältyy säilytys suojatussa tallissa tuulelta ja tuiskulta.. Säilytystila vielä toistaiseksi kylmänä, mutta kausi 22/23 jo lämmin. Juha huolehtii, että akku on ladattu ja kunnossa pitkän säilytyksen jälkeen ja kuten mainittu, kun tulet hakemaan autosi on se raikkaan puhdas heti käyttöön(muista vain hyvissä ajoin ilmoittaa Juhalle keväällä, ennen kuin tulet hakemaan autoasi, että hän ehtii sen “viksata”) ja jos haluat, että autosi tarvitsee vielä kunnon vahauksen tai pinnoituksen, siitä voit sopia Juhan kanssa, josta saat varmasti oman edullisen tarjouksen. Ja lopputulos on taattua Viksaamo-laatua.

  Viksaamon tyytyväisiin asiakkaisiin voit tutustua Viksaamon Facebook sivuilta https://www.facebook.com/Viksaamo ja varauksen voit tehdä  täyttmällä viereisen lomakkeen ja Juha vastaa sinulle suoraan ja voit sopia ajankohdan, jolloin tuot autosi säilytykseen.

  Tekstit: Ari Suominen

  Kuvat: Ari Suominen & Viksaamo