Kerhoon hyväksytään yrityksiä kannatusjäseneksi ja heidän kanssaan teemme myös yhteistyötä. Lue tarkemmin miksi se kannattaa ja vielä pikkurahalla.

Upea kiitos kannatusjäsenillemme. Tutustu tarkemmin heidän tarjontaansa.

LUXURY COLLECTION AUTOMOBILES OY

Areenakatu 4, RealPark
37570 Lempäälä

Olemme Suomen suurin luksus- ja superautojen maahantuoja sekä täyden palvelun erikoisautohuolto. Erikoisalaamme erikoisautopuolella ovat Ferrari ja Maserati, mutta kokoelmamme pitää myös sisällään monia muita merkkejä kuten Lamborghini, Bentley, McLaren ja Porsche.
Toimintamme perustuu uusien autojen myyntiin ja huoltoon sekä jatkuvasti vaihtuvaan kokoelmaan, jossa vähän käytetyt erikoisyksilöt valitaan huolella omien asiantuntijoidemme toimesta.

HOTELLI GUSTAVELUND

Kirkkotie 36
04310 Tuusula

Tervetuloa viihtymään meillä Tuusulanjärven historiallisissa, kauniissa rantamaisemissa.  Terassiravintola Pritsi, hotelli, sekä kokous- ja ohjelmapalvelut avattu hallitusti ja vaiheittain. Aluksi ma-la klo 11-21, su 12-20.

Tarjolla A la Carte ja arkisin lounasaikaan päivän menu. Laajennamme palveluja tilanteen muuttuessa. Tervetuloa, meillä on tilaa asiakkaille ja turvaväleille

KUMIPALLO 4000

Vuoden huikein roadtrip. Varaa 2021 paikkasi.

Kumipallo4000 on Euroopan huikein roadtrip. Mukaan lähtee kymmeniä urheilu ja GT-autoja, sekä upeita persoonia. Tapahtuma on ennen kaikkea autoharrastajien kokoontuminen, jonka suurin arvo on samanhenkisen porukan yhdessäolo ja urheiluautojen vieminen tien päälle! Tavoitteemme on nauttia autoista ja hienoista teistä, muuta virkistäytymistä ja lomanviettoa unohtamatta.

9xx-Garage Oy

Hankasuontie 5
00390 Helsinki

9xx-garage Oy on Porschen huoltoon ja virittämiseen perustettu yritys. Perustajilla ja henkilökunnalla on yhteensä vuosikymmenien kokemus Porscheista. Pyrimme tarjoamaan huollot kilpailukykyiseen hintaan niin vanhempiin kuin uusiinkin Porsche-malleihin.

Näyttelyjärjestäjä: RLO Events Oy

Paippistentie 457
04170 Paippinen

Ajoneuvonostalgiasta kiinnostuneiden oma näyttely kokoaa laajalti yhteen alan kalustoa ja toimijoita. Mukana on menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia ja oheisohjelmaa. Näyttelyssä on vuosittain esillä yli 400 ajoneuvoa: autoja, moottoripyöriä, mopoja, raskasta kalustoa, työkoneita, moottorikelkkoja, traktoreita… kaikenlaista moottorilla kulkevaa. Ikähaarukka on moottorivoimalla liikkumisen alkuajoista 90-luvulle. Lahden Messukeskuksen 19 000 neliötä tarjoaa kahden päivän aikana paljon mielenkiintoista katsottavaa.

PRESCO OY

Onkkaalantie 33 – 36600 Pälkäne

Presco Oy maahantuo ja myy ammattilaisille sekä jälleenmyyjille kuin myös harrastajille sopivat ja toimivat autonhoito- ja veneilytuotteet jo yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimista löytyy ulko- ja sisäpesuaineet, vahat, hionta- ja kiillotusaineet, pinnoitteet, kiillotuskoneet, laikat sekä muut tarvikkeet. Tuotteisiimme voi tutustua myös kotisivujemme/verkkokaupan kautta www.presco.fi. Meille saa esittää kysymyksiä sekä lähettää kuvia sekä Facebookin kautta että sähköpostilla info@presco.fi.  Voitte myös tilata meiltä uutiskirjeen sivujemme kautta jättämällä sinne sähköpostiosoitteenne. Presco Oy:n Blogi  tarjoaa tietoa uutuuksista sekä vinkkejä ajoneuvojenne hoitoon. Kiitos kuluneista vuosista ja pidetään jatkossakin yhdessä huolta upeiden ajoneuvojenne loistokkuudesta.

FLACK
24h päivystys 0100 2400
ONLINE TILAUS

Redgo tuo avun autoilijan ongelmatilanteeseen viiveettä, ympäri vuorokauden ja kaikkialla Suomessa. Usein pystymme korjaamaan ajoneuvon jo paikan päällä mutta järjestämme tarvittaessa hinauksen lisäksi esimerkiksi sijaisauton, jotta matka voi jatkua yllättävästä pysähdyksestä huolimatta.

AUTOPILOTTI.COM

Haarakaari 48
04360 Tuusula

Olemme ammattilaisia välitysmyynnissä, satojen autojen kokemuksella. Teemme autostasi edustavan myyntiesittelyn, etsimme autollesi ostajan ja hoidamme neuvottelut puolestasi. Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman laadukkaita käytettyjä autoja!
Tervetuloa asioimaan lentokentän kupeeseen!