Kiitos kaikille urheiluauton ystäville vuoden viimeisestä SBC:stä, 73 urheiluautoa saapui paikalle, yli 200 henkilöä kävi aamiaisella.

Paikalle tuli myös kaksi upeaa Aston Martin urheiluautoa DB7 Ja DB11, joita käytiin ahkerasti ihailemassa ja kuvaamassa.
DB11:sen 270.000 € hintalappu hirvitti monia, mutta se ei estänyt ketään unelmoimasta istuvansa ratin takana sillä cruisailemassa. Moni toisti ja ihaili autojen kaunista muotoilua ja yksityiskohtien viimeistelyä. Tarkemmat tiedot: Bilbutiken.fi.

Paikalla kävi piipahtamassa myös harvinainen Chevrolet Corvette vuosimallia 2022, jota on vain tämä yksi yksilö Suomessa.

 

 

 

Myös kerhon uudet kahvimukit olivat himoittua kamaa ja melkein loppuivat. Tulemme tilaamaan niitä lisää, myös lisäämme värivaihtoehtoja.

Päätösajeluun osallistui toistakymmentä autokuntaa, vierailu Espoon automuseossa oli varmasti mielenkiintoinen.

Vielä kerran iso kiitos kaikille urheiluautojen harrastajille, teitte kaikista vuoden 2022 Sportscar Breakfast Club-tapahtumista ikimuistoiset, osallistujia oli runsaasti jokaisessa tapahtumassa ja sen huomasi näin koronavuosien jälkeen, että sitä oli kaivattu.

Nähdään taas vuoden 2023 keväällä samoissa merkeissä. Pyrimme kehittämään toimintaa ja SBC:tä mm. jäsenkyselyssä ja tapahtumissa saadun palautteen mukaan.

P.S muistithan vastata jäsenkyselyyn?