Nyt olisi varsinainen urheiluautoilijan superlauantai tarjolla! 14.8.2021 on ensiksi autokerhomme järjestämä SBC tapahtuma Tuusulan Gustavelundissa, klo 9.00 alkaen.
Tämän jälkeen klo 11.00 yhteislähtö Salon Astrum-keskukseen, Salorankatu 5-7 tutustumaan Astrumin autokokoelmaan. Nähtävänä hienoja kulkupelejä, joukossa esim. Dodi Al Fayedin Maserati Merak, jolla hän kurvaili Dianan kanssa. Salossa pitää olla 13.00. Tarkoitus on ajella yhdessä Saloon, mutta voit tulla omia teitäkin paikalle.
Autokokoelmaan tutustumisen jälkeen on mahdollisuus yhteisajeluun, jota johtaa Hannu Lehmussaari pitkin mutkateitä suuntana Espoo.

Mukaan mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta autokerhomme jäsentä, voi ottaa kaverin mukaan, mutta ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettava osallistujien määrä. 50 ihmistä siis yläraja kaikkinensa. Ilmoittaudu vain, jos olet takuuvarma osallistumisestasi, ettet vie jonkin muun halukkaan paikkaa. Saat Hannulta viestin sähköpostiisi, kun sinut on hyväksytty reissuun mukaan, jos ei viestiä kuulu, on jo osallistujien määrä täynnä, nämä tapahtumat on erittäin suosittuja, joten ole nopea.

Ilmoittautumiset: hannu.lehmussaari@scch.fi .