Date

26 9 2020
Expired!

Time

19:00 - 23:00

SccH 45-vuotisjuhla

SccH 45 vuotta Juhlaillallinen 26.9.2020

SccH juhlii puolipyöreää merkkipaaluaan näyttävästi ja iloisissa merkeissä Vanhalla Viilatehtaalla, Vantaankosken rannalla. Juhlimme omalla porukalla ja yhteistyökumppaniemme kera.

Illalliskortti maksaa 40 Eur/hlö

Hintaan sisältyy alkujuomat ja laadukas illallisbuffet. Ruokajuomat omakustanteisesti oman valinnan mukaan. Hyvän ruuan, mukavan seuran, kerhon tarinan ja historian lisäksi iltaa viihdyttää trubaduuri.

Juhlien tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet lähetetään jäsenille sähköpostitse lähempänä tapahtumaa. Tarkkaile postiasi ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on rajoitetusti.

 

The event is finished.

Go to Top

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'imagick.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory)) in Unknown on line 0