Date

25 11 2021
Expired!

Time

18:00 - 21:00

Kustannus

35.00€

Pernod Cup

Vuosi lähestyy loppuaan ja ajokauden päätteeksi on taas aika ratkaista, kuka on SccH:n sisäratojen kovin ratinvääntäjä. Viime vuonna ajot peruttiin pandemian takia, mutta nyt saa ajaa sydämen kyllyydestä.

Pernod Cup torstaina 25.11. klo 18:00 alkaen:
Perinteinen karting-kisa, jossa ratkotaan SccH:n kovin ratinvääntäjä. Vaikka tämä on kilpailu maineesta ja kunniasta, niin mukaan saa tulla cruisailemaan omaksi iloksi. Aika-ajoissa erotellaan cruisailijat ja kilpakuskit hyvässä yhteis- ja kilpailuhengessä.
Tänä vuonnakin ajetaan VM Karting Centerin radalla lentokentän läheisyydessä. Osoite on: Myllykyläntie 3, 01760 Vantaa.
Ja nyt ei ole mahdollisuutta syyttää auton löysää konetta tai huonoa kytkintä, sillä allamme ovat hyväksi koetut sähköautot. Hinta 35 € per kuski. Maksun voit hoitaa paikan päällä. Ensimmäinen karsinta on jo ilmoittautumisessa, sillä vain 20 nopeita ilmoittautujaa mahtuu mukaan. Muut ovat tietysti tervetulleita kannustamaan ja kyttäämään peruutuspaikkoja. Ja pääpalkintona tietysti pöyhkeä, perinteinen puteli.
Ilmoittautumiset Hannulle. hannu.lehmussaari@scch.fi. Ilmoittautumiset 18.11.2019 mennessä.

Aikataulu: Ilmoittautuminen, maksusuoritus ja vaatteiden vaihto klo 18:00. Radalle 18:30.

The event is finished.

Go to Top

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'imagick.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory)) in Unknown on line 0