Date

26 11 2020
Expired!

Time

18:00 - 22:00

Pernod Cup 2020

Vuosi lähestyy loppuaan ja ajokauden viimeinen koitos on vielä edessä. Pernod Cup tapahtuma torstaina 26.11.2020 klo 18:00 alkaen: Kyseessä siis, perinteinen karting-kisa, jossa ratkotaan SccH:n kovin ratinvääntäjä ja ketkä vain nauttivat ajelusta. Vaikka tämä on kilpailu maineesta ja kunniasta, niin mukaan saa tulla cruisailemaan omaksi iloksi. Aika-ajoissa erotellaan cruisailijat ja kilpakuskit hyvässä yhteishengessä.

Kisa ajetaan VM Karting Centerin radalla lentokentän läheisyydessä. Osoite on: Myllykyläntie 3, 01760 Vantaa. Ja nyt ei ole mahdollisuutta syyttää auton löysää konetta tai huonoa kytkintä, sillä allamme ovat hyväksi koetut sähköautot. Hinta 20 € per kuski. Maksun voit hoitaa paikan päällä kortilla. Ensimmäinen karsinta on jo ilmoittautumisessa, sillä vain 24 nopeita ilmoittautujaa mahtuu mukaan. Muut ovat tietysti tervetulleita kannustamaan ja kyttäämään peruutuspaikkoja. Ja pääpalkintona tietysti pöyhkeä, nimenmukainen puteli. Suosittelemme ottamaan oman kypärän matkaan, niin ei tarvitse muiden pitämiä käyttää. Koronan takia ei myöskään ole haalaripakkoa. GP kestää aika-ajoineen ja karsintoineen 1,5 tuntia, kaikki saavat siis ajaa vähintään kaksi kertaa. Paikan jääkaapista jokainen kuljettaja saa kylmän juoman.

Ilmoittautumiset kerhomestarille, eli Hannulle. hannu.lehmussaari@scch.fi. Ilmoittautumiset 19.11.2020 mennessä.

The event is finished.

Go to Top

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'imagick.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory)) in Unknown on line 0