Date

13 5 2021
Expired!

Time

Koko päivä

Itäharjun ajot 1955 – 1965

SccH on lämpimästi tervetullut mukaan Itäharjun Ajot 1955 – 65 “Rakkaudesta prätkiin – Matti Salonen” näytösajoon helatorstaina 13.5.2022. Tapahtuma järjestetään osoitteessa Teollisuuskatu 44 Turku.
Aiemman suosion innoittamana vanhat moottoripyörät ja autot kokoontuvat jälleen muistelemaan kilpailua, jossa aikoinaan mittelivät taitojaan kaikki Suomen kärkikuljettajat, kuten Curt Lincoln, Heimo Hietarinta, Timo Mäkinen, Rauno Aaltonen, Leo Kinnunen, Jarno “Paroni” Saarinen, Matti Salonen ja monet, monet muut.

Paronin Poikien työn tuloksena on koko perheen näytösajotapahtuma, johon voi osallistua joko moottoripyörällä tai autolla, joka on valmistettu 1972 tai aikaisemmin. Toivomme lisäksi, että ajokit olisivat mahdollisimman alkuperäisiä.

Ajamaan tulevien ilmoittautuminen viimeistään perjantaihin 30.4. mennessä. sähköisellä ilmoittautumiskaavakkeella osoitteessa itaharjunajot.fi. Autoja mukaan mahtuu 50 kpl ja pyöriä 70 kpl. Ruoka- ja juomatarjonnan alueella hoitaa Itäharjun Grilli. Tapahtuma on maksuton, ajoneuvon vakuutus on oltava voimassa.

Koronatilanteesta johtuen kannattaa seurata kotisivujamme itaharjunajot.fi. Korona voi aiheuttaa aikatauluumme muutoksia. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista muutoksista kaikille ilmoittautuneille. Mikäli joudumme siirtämään tapahtumaa, alkuperäinen ilmoittautuminen on voimassa. Jos mahdollinen uusi ajankohta ei sovi, toivomme että saamme ilmoituksen asiasta.

Tervetuloa Itäharjun Ajoihin
Paronin Pojat
Lisätietoja:
Markku Moberg
Itäharjun Ajot
050-326 8886
www.itaharjunajot.fi

 

The event is finished.

Go to Top

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'imagick.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so (/opt/cpanel/ea-php82/root/usr/lib64/php/modules/imagick.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory)) in Unknown on line 0