Yhteistyökumppanit

Sports Car Club of Helsinki toimii yhteistyössä lukuisten yritysten, yhteisöjen ja muiden autokerhojen kanssa. Erityisesti haluamme kiittää seuraavia yhteistyökumppaneitamme:

kumipallo4000_black

Kumipallo4000 on Euroopan huikein roadtrip! Tapahtumat tarjoavat upeita autoja, nautinnollisia kilometrejä ja yhdessäoloa. Elämyksiä loppuiäksi! Kumipallon järjestäjät ovat SccH -jäseniä ja kerhomme ideologiaa mukaillen, Kumipalloon toivotetaan avosylin mukaan urheiluautoilijat merkistä riippumatta. Tapahtuman tavoitteena on viedä autokalusto tien päälle mahdollisimman usein!

18485276_1431618573525047_825523010134991524_n

Luxury Collection on Suomen suurin luksus- ja superautojen maahantuoja, edustaen sellaisia merkkejä kuten Ferrari, Lamborghini, Maserati, Bentley, Rolls-Royce, McLaren ja Aston Martin. Auto toimitetaan tarvittaessa kotiovellesi minne päin maailmaa tahansa. Luxury Collection toteuttaa unelmasi ja hoitaa luottamuksella kaikkein vaativammatkin toiveet.

logo_uus

STC Car Center tarjoaa ammattitaitoista autojen välityspalvelua Euroopasta. Mikäli haluatte turvallisen tavan saada ainutlaatuinen urheiluauto Suomeen vaivattomasti niin otathan yhteyttä heihin.

presco-white

Presco Oy on erikoistunut huippuammattilaistason ajoneuvokemikaalien, sekä alan erikoistarvikkeiden ja laitteiden maahantuontiin, markkinointiin ja jälleenmyyntiin.

 

avk_logo

Autoverkkokauppa on Suomen ensimmäinen autoliike, josta voit ostaa uuden- ja vaihtoauton alusta loppuun verkossa. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset: koeajovarauksen, lisävarusteet, sitovan vaihtoauton hinnan ja rahoituspäätöksen. Kaupat voit tehdä vaikka kotisohvaltasi käymättä lainkaan autoliikkeessä. Auto on ajovalmiina parhaimmillaan muutamassa päivässä ja halutessasi se voidaan toimittaa kotipihallesi.

 

2016-09-22t10-32_1175047407_37

Classic Motorshow on Suomen suurin klassikkoajoneuvonäyttely. Nähtävillä on satoja menneiden vuosikymmenten klassikoita ja arkipäivän nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia, oheisohjelmaa ym. Näyttely järjestetään Lahden Messukeskuksessa.

Nettibanneri_700x273

Forssa Garage on Renor Oy:n omistama turvallinen veneiden ja moottoriajoneuvojen säilytystila! Forssa Garage sijaitsee Forssan Finlaysonalueella ja tarjoaa asiakkailleen suuren 15 000m2 lämmitetyn sisäsäilytystilan, jonne tuoda vaivattomasti talvisäilytykseen vene, asuntoauto/vaunu, harrasteauto, henkilöauto tai mikä tahansa muu moottoriajoneuvo (esim. moottoripyörä, mopo tai mönkijä).

 

renor_logo_sloganilla_mv

Renor Oy on suomalainen kasvollinen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Toteutamme luotettavasti, palvelevasti ja kestävästi toimitilaratkaisuja uuden elinkaaren ansaitsevissa kaupunkikiinteistöissä.

 

gustavelund-logo

Hotelli Gustavelund on perheyritys, joka toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki vieraansa niin läheltä kuin kaukaakin kunniakkaan historian omaaviin Tuusulanjärven rantamaisemiin. Tarjoamme herkullista ruokaa, paljon tilaa erilaisille tapahtumille ja monipuolisia palveluita ryyditettynä suomalaisella taiteella, arkkitehtuurilla ja designilla. Sijaitsemme puolen tunnin matkan päässä Helsingistä ja 15 minuutin matkan päässä lentokentältä. Kesäisin Sportscar Breakfast Club kokoontuu toukokuusta syyskuuhun hotellin nurmikkoalueella kooten aamiaiselle urheiluautot omistajineen ja ihailijoineen.  

9xx-garage Oy on Porschen huoltoon ja virittämiseen perustettu yritys. Perustajilla ja henkilökunnalla on yhteensä vuosikymmenien kokemus Porscheista. Pyrimme tarjoamaan huollot kilpailukykyiseen hintaan niin vanhempiin kuin uusiinkin Porsche-malleihin.