Yhteistyökumppanit

Sports Car Club of Helsinki toimii yhteistyössä lukuisten yritysten, yhteisöjen ja muiden autokerhojen kanssa. Erityisesti haluamme kiittää muun muassa seuraavia yhteistyökumppaneitamme:

 

presco-white

Presco Oy on erikoistunut huippuammattilaistason ajoneuvokemikaalien, sekä alan erikoistarvikkeiden ja laitteiden maahantuontiin, markkinointiin ja jälleenmyyntiin.

ap_logo_s

”Autopilotti.com – Huoletonta autokauppaa! Teemme autoalalla sen, mitä autopilotit lentokoneissa: annamme sinulle aikaa keskittyä muuhun tärkeään. Autopilotti antaa sinun nojata taaksepäin ja vapauttaa mielesi omille tarpeillesi.  Teemme autostasi edustavan myyntiesittelyn, etsimme autollesi ostajan ja hoidamme neuvottelut puolestasi. Tervetuloa!”  

avk_logo

Autoverkkokauppa on Suomen ensimmäinen autoliike, josta voit ostaa uuden- ja vaihtoauton alusta loppuun verkossa. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset: koeajovarauksen, lisävarusteet, sitovan vaihtoauton hinnan ja rahoituspäätöksen. Kaupat voit tehdä vaikka kotisohvaltasi käymättä lainkaan autoliikkeessä. Auto on ajovalmiina parhaimmillaan muutamassa päivässä ja halutessasi se voidaan toimittaa kotipihallesi.

2016-09-22t10-32_1175047407_37

Classic Motorshow on Suomen suurin klassikkoajoneuvonäyttely. Nähtävillä on satoja menneiden vuosikymmenten klassikoita ja arkipäivän nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia, oheisohjelmaa ym. Näyttely järjestetään Lahden Messukeskuksessa.

Nettibanneri_700x273

Forssa Garage on Renor Oy:n omistama turvallinen veneiden ja moottoriajoneuvojen säilytystila! Forssa Garage sijaitsee Forssan Finlaysonalueella ja tarjoaa asiakkailleen suuren 15 000m2 lämmitetyn sisäsäilytystilan, jonne tuoda vaivattomasti talvisäilytykseen vene, asuntoauto/vaunu, harrasteauto, henkilöauto tai mikä tahansa muu moottoriajoneuvo (esim. moottoripyörä, mopo tai mönkijä).

renor_logo_sloganilla_mv

Renor Oy on suomalainen kasvollinen kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Toteutamme luotettavasti, palvelevasti ja kestävästi toimitilaratkaisuja uuden elinkaaren ansaitsevissa kaupunkikiinteistöissä.

LaTaplogo_Pääkaupunkiseutu_CMYK_LEIMA(2)

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu tarjoaa asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen ja pankin palvelut. Palvelemme seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa.